Vízszigetelés

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a PVC, illetve TPO szigetelés területén. Ez a fajta vízkiszorítás és vízmegtartás az építőipartól kezdve a lakossági terület kihasználásáig sok helyen alkalmazható. Munkánk sok helyen kivitelezhető, pincétől a lapostetőig, medencétől a kerti tavakon át a víztározókig.

Cégünk megbízható szakemberekkel gyors, szakszerű, precíz munkát végez, amelyekre akár 15 év garanciát is vállal.
A vízszigetelés alkalmas lakóépületek, középületek, ipari létesítmények, gazdasági épületek, sportcsarnokok szigetelésének kialakítására. Foglalkozunk többek között csapadékvíz elleni vízszigeteléssel, zöldtetők vízszigetelésével, valamint erkélyek és teraszok vízszigetelésével is.

Csapadékvíz elleni vízszigetelés

A hálóerősített PVC vízszigetelő lemez alkalmas lakóépületek, középületek, ipari létesítmények, gazdasági épületek, sportcsarnokok stb. lapos- vagy kis hajlásszögű tetőinek műanyag lemezes szigetelésének kialakítására.
A hálóerősített PVC lemezes szigetelés egy- és kéthéjú, szellőztetett és nem szellőztetett, vízszigetelés alatti vagy feletti hőszigetelő réteggel rendelkező, lejtős vagy lejtés nélküli, járható és nem járható, ömlesztett kaviccsal vagy földdel leterhelt, vízzel elárasztott és zöld tetők stb. esetében egyaránt alkalmazható.
A hálóerősített PVC vízszigetelő lemezei típusnak megfelelően az összes szokásos aljzatra lefektethetők, új építésnél éppúgy, mint régebbi objektumok javítása, felújítása vagy korszerűsítése esetén.

Zöldtetők vízszigetelése

A zöldtetők a környezetbarát és funkcióközpontú építészet területének egyik legjelentősebb trendjét képviselik. Az ilyen tetők vízszigetelése komoly követelményeknek kell, hogy megfeleljen: a gyökereknek, a terhelésnek és a fokozott nedvességnek egyaránt ellen kell állnia. A zöldtetők szerkezetének legfontosabb része a tartósan jól, megbízhatóan működő vízszigetelés. A legmegfelelőbb megoldást a gyökérállósági tanúsítvánnyal rendelkező PVC lemezek kínálják.

Erkélyek és teraszok vízszigetelése

A teraszok és erkélyek elsősorban pihenésre és közösségi tevékenységekre szolgáló kültéri épületrészek. Megfelelő használatukhoz tartósan jól, megbízhatóan működő vízszigetelés szükséges. Az erkélyek és teraszok hozzájárulnak az épületek lakó- és használati területének növeléséhez. Az ilyen szerkezeteknél fontos, hogy a vízszigetelés méretállandó legyen, és elviselje a tartós használatot. Felületi mintázatának köszönhetően az ilyen PVC lemez végső, csúszásmentes járófelületként szolgál. Így egyazon munkafolyamattal készül el a vízszigetelés és a járófelület.

Talajvíz elleni szigetelés

Az alap minden hidrofizikai terhelés elleni megbízható vízszigetelése kulcsfontosságú az egész épület megbízhatósága és élettartama szempontjából. Elkészülte után azonban az alap vízszigetelése – a lapostetők többségével ellentétben – már nem hozzáférhető, ennélfogva igen nehezen javítható. Éppen ezért a megfelelő anyag kiválasztásakor a hosszú távon igazolt minőséget és ellenálló képességet kell előnyben részesíteni. Az ilyen fajta PVC lemeze rendszerint az alsó épületrészek két oldalról beépített szigetelésként szolgálnak mint egyrétegű műanyag lemezes szendvicsszigetelés a talajnedvesség, a felszín alatti víz, a nyomás nélküli és nyomás alatti talajvíz, bizonyos folyadékok és a radon ellen. Műanyag lemezes vízszigetelés alakítható ki a segítségükkel bármilyen típusú lakóépület, középület, ipari létesítmény, gazdasági épület, sportcsarnok stb. alsó részein.

Tavak, biotópok, tározók, vízfelületek szigetelése

A kerti tavak, biotópok és halastavak világszerte kedvelt kertépítészeti elemek. Ezek minden típusánál a megbízható vízszigetelés a legfontosabb. A tófólia kerti tavak, halastavak, biotópok és vízfelületek (fürdőmedencék, tűzoltó medencék, halastavak stb.) vízszigetelésére szolgál. Az egyes fóliasávok hegesztésével könnyen kialakítható a kívánt méret és alak.

TPO szigetelő lemezek és alkalmazási területei

A modern gyártási technológiával készült TPO szigetelő lemez az egyik legkorszerűbb és legbiztonságosabb vízszigetelés eszköze. Az anyag tulajdonságai szinte minden szigetelési problémára hosszú távú megoldást nyújtanak. Az lemezek kiváló ökológiai tulajdonságokkal is rendelkeznek, UV és ózonnal szemben ellenállók, számos olajszármazékkal kompatibilisek, továbbá bitumennel és polisztirollal közvetlenül is érintkezhetnek. Mivel a lemezek rendkívül jó öregedési tulajdonsággal rendelkeznek és időjárással szemben is ellenállók, ideális megoldást jelentenek hosszútávra új szerkezetek építésénél és bitumenes tetőszigetelések felújításánál. Minden TPO szigetelő lemez gyökérálló, így nem szükséges külön gyökérálló réteg beépítése.

Keressen minket bizalommal, kiváló szaktudással rendelkező szakembereink minőségi munkavégzéssel állnak rendelkezésére. Kérje ingyenes árajánlatunkat helyszíni felméréssel!

logologologologologologologologo