Rólunk

A MyHouse Építőipari Kft. csapata több éves tapasztalattal rendelkezik a hő- és vízszigetelési megoldások tervezésében és kivitelezésében.

Rugalmasságunknak, munkamorálunknak és szakmaiságunknak köszönhetően mára a régió egyik legnagyobb víz- és hőszigeteléssel foglalkozó vállalkozásává erősödtünk, növekedésünk töretlen. Az egyre bővülő megrendelői igényeknek folyamatosan eleget teszünk.

Tudjuk, hogy az építőiparban minőségnek három alappillére van, vállalkozásunk is stabilan áll ezeken a lábakon.

Kiváló, megbecsült munkaerő: Kollégáinkkal egy közösséget alkotunk, munkánk iránt mindannyian egy személyben és csapatban is felelősséget vállalunk. Folyamatosan képezzük magunkat, szakembereink egytől egyik tapasztalattal és elhivatottsággal rendelkező emberek.

Minőségi alapanyagok: Cégünk kizárólag minőségi, modern alapanyagokkal dolgozik. Több beszállítóval is kapcsolatban állunk azért, hogy a legjobb alapanyagokat a legkedvezőbb áron tudjuk biztosítani.

Korrektség és becsület: A MyHouse Kft. azon kevés építőipari vállalkozások közé tartozik, ahol a korrekt árképzés, a minőségi munka és a garantált építőanyag beépítés alap szolgáltatás. Ha velünk dolgozik, nem fogja meglepetés érni.

Vállalkozásunk megbízható és leinformálható, meggyőző referenciáinkon kívül megszerzett tanúsítványaink is ezt támasztják alá.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink várják hívását!

A MyHouse Kft. csapata

logologologologologologologologo